субота, 9. јануар 2016.

Prezentiranje sportskog performansa na pravi način - Highlights Serbia

U današnjem svetu menadžera, marketinga, reklamnih kampanja, bogatih očeva, plaćanja da bi zaigrao, i svemu ostalom što se dešava u današnjem sportu, posebno u regionu naše države je to prikazano u velikim količinama, najteže je onim koji su bez tih svih stavki, i igraju fudbalsku igru zbog svoje ljubavi, kvalitete i talenta.

Nakon puno rada, reda, discipline, truda, inata, volje, želje i bistre glave, kada je vaš performans na terenu upravo onakav kakav treba da bude, Highlights Serbia je tu da upravo taj performans prikaže svetskoj javnosti na čudesan način, kako oni to u svom redovnom delovanju i rade.

Najbolji sportski video editori na našim prostorima, svakako, apsolutno i definitivno. Redovna izrada video klipova njihovih performansa prvoligaških igrača, kao i onih iz manjih liga koji svoj put i transfer traže upravo ovim putem. Moja pohvala i drago mi je da neko na taj način danas prezentira fudbalere sa naših prostora jer definitivno to je ono što je potrebno, jer budimo realni svet fudbala nije više stara škola, ovo je sasvim neko drugo vreme, sasvim neka druga škola.

Highlights Serbia možete pronaći na Facebook profilu, te na Youtube kanalu radi vašeg budućeg kontakta prema njima, ili ipak vašeg praćenja njihovog rada ukoliko ste iz sveta fudbala, svakako možete pronaći mnoštvo kvalitetnih, talentovanih, i dobrih fudbalera.
Ako je tvoj performans na visokom nivou, i tvoj marketing mora biti na visokom nivou.
Dobro došli u dvadeset prvi vek, u novi fudbal, te neku novu školu.

PORTAL DVANAESTI IGRAČ