уторак, 26. април 2016.

Ubitačno krilo Đorđe Ivljanin pod pokroviteljstvom Zoran Čugalja

Momak rođen 1996. godine u Kruševcu, Srbija nakon malog stagniranja obnavlja svoju karijeru i startuje ozbiljnim korakom na putu uspeha dečačkog sna.

Biser škole fudbala Novog Pazara koji je svoj fudbalski zanat pekao još u Bežaniji, OFK Beogradu te Jagodini trenutno je u FK Zvižd gde je u aktuelnoj sezoni na 7 utakmica napravio 2 asistencije i postigao 3 gola čime je privukao pažnju na sebe ponovno od strane mnogih skauta, menadžerskih kuća i trenera a također i dao potvrdu skautu menadžerske kuće DANEN Sport gosp. Zoran Čugalju, inače bivšem fudbalskom velemajstoru sa terena bivšeg Smederevskog SARTID-a da je bio u pravu kada je hteo da ga uzme pod svoje pokroviteljstvo prije jednu sezonu i samim tim ovog puta se saradnja konkretizovala i otpočela od aprila 2016. godine.

Mlađani Ivljanin čiji je stric trčao zelenom površinom Panionisa, OFK Beograda i Spartaka povodom aktuelne sezone i svojih planova za budućnost je bio kratak i jasan: "Sezonu sam počeo na zadovoljavajućem novu, igram u kontinuitetu dobri i svestan sam toga. Nadam se da ću nastaviti golgetersku seriju što će dovesti do toga da mi sezona i završi na pravi način, čime želim privući inostrani angažman."

Nije upitno da li će dobiti prave savete i konsultacije od Čugalja u budućnosti, koji od nedavno brine o svom novom izabraniku za menadžersku kuću, a Ivljanin je povodom saradnje sa ovim fudbalskim znalcem rekao: "Drago mi je da sarađujem sa fudbalskom legendom i pre svega velikim čovekom. "

Levonoga uzdanica omladinske škole Novog Pazara gde je mamio uzdahe i glasne aplauze svojim potezima na terenima Superligaškog omladinskog fudbala je na pravom putu da napravi sledeći veliki korak u svojoj karijeri, naravno uz trud, disciplinu i rad.

Da li će Đorđe krenuti putem svog strica i menadžera, staze uspeha i slave ili neće uspeti dostići tu razinu ? Ostaje da vidimo.

PORTAL DVANAESTI IGRAČ