петак, 8. јануар 2016.

"Kad porastem biću Radnik" ili ipak kad porastem biću "zvezda" ?!

"Kad porastem biću Radnik" glasi fraza omladinske škole fudbala, fudbalskog kluba Radnik iz Surdulice, a hoće li se ona u bukvalnom, prenesenom ili sasvim nekom trećem smislu primeniti i na krilnog napadača plave ekipe, brzonogu mašinu Aleksu Stošića, ostaje svetu da vidi, a nama da izvestimo i pišemo o tome.

Razoran udarac desnom nogom, osećaj za ubacivanje u prostor i moćna, učinkovita igra jedan na jedan, pored atraktivni poteza maštovitosti mladog igrača su definitivno atributi koji ističu ovog pojedinca sa vrhunskim perfomansom ove sezone.

Pohvale i podrška su tu sa svih strana. Porodica, prijatelji, treneri kao i uzori su tu kao podrška, dok treneri, novinari i menadžeri su prepuni hvalospeva za ovo atletsko biće.

Fokusiranost na red, rad i disciplinu u treningu i napretku, na i van terena, i totalna posvećenost svom cilju je glavna misao koju je izdvojio gospodin Nenad Orestijević, presedavajući agencije DANEN Sport koji rukovodi karijerom Stošića kao njegov zastupnik.

Potencijalni reprezentativac budućih "Orlića".
Potencijalni budući "zlatni" momak, ako momci dosegnu ponovno tu razinu enormnih visina.
Potencijalni budući prvi as "A" reprezentacije Srbije.
Potencijalna udarna igla plavaca iz Gelsenkirchena u budućnosti nakon definitivnog staža i eksplodiranja u našim domaćim plavcima iz Surdulice.

Puno potencijala na jednom mestu, u jednom gradu, jednoj kući, zapravo jednom telu, još tačnije, dve ruke, dve noge i jednog glavi. Eh da, toj glavi koja toliko znači u svetu fudbala. Setimo se posrnulih velikana svoje "glave" Adriana, Cassana i ostalih. Poželimo Stošiću vrhunsku budućnost velikana koji su i nastavili, te naravno završili u velikom stilu svoje karijere zbog razborite, uporne, tvrdoglave "glave", ali glave "gladne" uspeha.

PORTAL DVANAESTI IGRAČ