среда, 13. јануар 2016.

Gabriel Batistuta, Ruud Van Nistelrooy, Ognjen Ožegović ?!

Kako odmiče godina za godinom, sezona za sezonom u svetu fudbala, i kako napreduje ovaj novi, moderni fudbal sve je manje onih pravih klasičnih napadača. Onaj igrač koji je u šesnaest metara, čeka svoju šansu, dobije je, zabije gol.
Svakako znate svi o čemu pričam, onaj napadač, Gabriel Batistuta, Ruud Van Nistelrooy, Diego Milito, Filipo Inzaghi i ostali vrhunski klasični napadači, koji nisu služili za puno u igri, ali su bili glavna karika, i ostaju zapisani u svakoj fudbalskoj belješci, jer su uvek znali tačno pravi momenat, pravu sekundu i pravo mesto gde trebaju da se nađu kako bi odveli svoje ekipe u pobede, titule i uspehe.

Ognjen Ožegović, zlatni momak, te udarna igla fudbalskog kluba Vojvodina iz Novog Sada u prethodnom prvenstvu i kvalifikacijama za europsko takmičenje po svemu sudeći je najslednik nosioca titule najboljeg klasičnog napadača. Robusni napadač, razornog udarca i ponašanja, želje i perspektive svetske zvezde je na pravom putu da bude zapisan u svetskim fudbalskim analima.

Golovi protiv večitih, te golovi u kvalifikacijama, doveli su mnoge svetske trenere u nedoumicu i zaintrigirali im maštu: "Ko je taj golgeter iz Srbije?"

Sasvim sigurno ovog momka očekuje veliki transfer, nakon kojeg mora prikupiti simpatije navijača i svetske fudbalske javnosti, što će sigurni smo uspeti na osnovu prikazanog na terenu do sada. Kako stvari stoje Ognjen je na pravom putu da nasledi velikane koji su mu prethodili kao klasični napadači u svetskom fudbalu.

PORTAL DVANAESTI IGRAČ